Bevoc - Gezellig en sportief volleyballen in Benschop

Bayvoc 2016

Het is weer zover!

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni staat het terrein naast Sportcafé De Bosrand weer in het teken van beachvolleybal.

Bevoc organiseert het jaarlijkse Bayvoc Beachtoernooi. Ook dit jaar zijn er verschillende programmaonderdelen.

Vrijdagavond is het Bedrijventoernooi. Tussen 19.00 uur en 22.00 uur strijden bedrijventeams uit de regio om de felbegeerde prijzen.

Opgeven kan per mail via patrick-yolanda@caiway.nl en kost 45 euro per team.

Zaterdagochtend is het de beurt aan de jongste jeugd. Op het zand wordt door mini-teams uit de regio gespeeld om de eerste plaats. Het toernooi wordt georganiseerd voor CMV-niveau 1 tot en met 6. Maximale leeftijd: 12 jaar.

Opgeven voor het mini en jeugdtoernooi kan via jeugdcommissie_bevoc@hotmail.com.

Zaterdagmiddag barst de strijd los op verschillende niveau's. U kunt zich inschrijven voor de middagpoule van 13.30 uur tot 16.30 uur en/of de avondpoule van 17.00 uur tot 20.00 uur.

Er zijn 4 verschillende niveau's. Laag/Midden-Laag/Midden-hoog en Hoog. In de poules Laag en Midden-Laag mag u zich inschrijven met 2, 3 of 4 spelers. In de poule Midden-Hoog zijn dit 2 of 3 spelers. In de poule Hoog mag u uitsluitend met 2 spelers spelen.

U kunt zich opgeven bij Laura Hoogendoorn: laurahoogendoorn@hotmail.com. Wilt u in de mail aangeven wat uw teamnaam is, met hoeveel spelers u bent, welk niveau u wilt spelen en welke poule (middag/avond). De kosten per team zijn 12,50 euro.

We hopen u te zien op ons Bayvoc Beachvolleybaltoernooi! Op een sportief en gezellig weekend!

 

Sponsoren

?>