Bevoc Bedrijventoernooi 2017

08/02 -
Het jaarlijkse bedrijventoernooi op 15 maart 2017!

Beste bedrijven,

De datum is al even bekend en het is goed te merken dat er weer veel belangstelling is om met de collega’s te komen volleyballen. Voor de tweede keer spelen we op woensdagavond, met dank aan de zaalvoetballers voor het afstaan van de hal. Middels het inschrijfformulier kunt u uw team opgeven waarbij we graag extra aandacht vragen voor het zo goed mogelijk invullen van de sterkte van de spelers. Dit gebruiken we om de teams zo goed mogelijk in te delen. Hierdoor kunnen we zo veel mogelijk wedstrijden met gelijkwaardige tegenstanders inplannen waardoor de wedstrijden spannend blijven.  

U kunt het inschrijfformulier hier downloaden.

Het is ook dit jaar weer mogelijk om voorafgaand aan het toernooi wat te eten in sportcafe De Bosrand. Hiervoor kunt u contact opnemen met Antoinette van Galen, bosrandbenschop@gmail.com  of tel 06-57421564

Op het inschrijfformulier zijn dit jaar geen extra mogelijkheden voor sponsering, maar uiteraard is iedereen vrij om een vlag van het bedrijf mee te brengen en deze vooraf op te hangen in de sporthal. Tijdens het toernooi delen we flyers uit met de diverse mogelijkheden om Bevoc te ondersteunen middels banners, ballen, kleding of andere manieren om de kosten beheersbaar te houden.

Graag ontvangen we uw definitieve inschrijving uiterlijk 1 maart zodat we tijdig de poule indeling kunnen maken.

Aarzel niet om vragen te stellen als dingen niet duidelijk zijn. Graag tot de 15e !

Bevoc sponsorcommissie,

Marieke Bleijenberg

Aad Verbij

Mark Verbree

Geurt StellaardReageer op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus

Bekijk andere nieuwsberichten

 

Sponsoren