Bevoc - Gezellig en sportief volleyballen in Benschop

VERGADERING !

04/10 - Bestuur BEVOC
VAN HARTE WELKOM! U wordt hartelijk uitgenodigd voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op woensdag 11 oktober 2017 in de kantine van Sportcafé de Bosrand.

Dé avond om je te laten informeren over het reilen en zeilen binnen de vereniging, al je vragen te stellen en je ideeën te delen. Om 19.15 uur start de ALV voor onze jeugdleden en ouders en om 20.00 uur voor de senioren en recreanten. Na afloop nodigen we je van harte uit voor een borrel.  

Rabobank Clubkas Campagne - REMINDER

Ben je lid van de Rabobank Utrechtse Waarden? Of ken je iemand die lid is? Dan kun je helpen om de clubkas van Bevoc te spekken! Ook dit jaar doet Bevoc weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Iedereen die lid is van de Rabobank heeft een stemkaart gekregen . Je kunt nog tot 16 oktober stemmen. In totaal mag je 5 keer stemmen op een club, vereniging of stichting uit de regio. Je mag maximaal 2 stemmen uitbrengen per vereniging. De opbrengst gebruiken we onder andere om nieuwe ballen en een nieuwe ballenkar aan te schaffen.

Meer informatie en stemmen: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/utrechtse-waarden/uw-rabobank-clubkas-campagne-spek-je-clubkas/

Sponsorkliks - REMINDER

Nog een makkelijke manier om de clubkas van Bevoc te spekken: Sponsorkliks. Het handigst is om via de Bevoc-website op het logo van Sponsorkliks te klikken of ga naar Ga naar www.sponsorkliks.com, geef aan dat je BEVOC wilt sponsoren en shoppen maar! Dus voor al je hotelovernachtingen, vliegtickets, cadeautjes, kleding, schoenen, etc. Coolblue, Wehkamp, Shoeby, Booking.com, bol.com. Noem maar op

Alvast bedankt voor je stem(men) op Bevoc voor de Rabobank Clubkaskampagne en we zien je graag op 11 oktober bij Antoinette.

Bestuur BevocReageer op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus

Bekijk andere nieuwsberichten

 

Sponsoren