Bevoc - Gezellig en sportief volleyballen in Benschop

Bevoc Bedrijventoernooi 2018

05/02 -
Uiteraard organiseren we ook dit jaar weer een BEVOC Bedrijven toernooi. En wel op woensdag 14 maart vanaf 18:30 uur.

Beste bedrijven,

Uiteraard organiseren we ook dit jaar weer een BEVOC Bedrijven toernooi. En wel op woensdag 14 maart vanaf 18:30 uur. Met het inschrijfformulier kunt u uw team opgeven waarbij we graag extra aandacht vragen voor het zo goed mogelijk invullen van de sterkte van de spelers. Dit gebruiken we om de teams zo goed mogelijk in te delen. Hierdoor kunnen we zo veel mogelijk wedstrijden met gelijkwaardige tegenstanders inplannen waardoor de wedstrijden spannend blijven.

Op het inschrijfformulier zijn dit jaar geen extra mogelijkheden voor sponsering, maar uiteraard is iedereen vrij om een vlag van het bedrijf mee te brengen en deze vooraf op te hangen in de sporthal. Graag informeren we u voor of tijdens het toernooi over de diverse mogelijkheden om Bevoc te ondersteunen middels banners, ballen, kleding of andere manieren om onze jeugd aan het volleyballen te houden.

Ook is het weer mogelijk om vooraf met elkaar te eten in sportcafé De Bosrand, naast de gebruikelijke snacks kan er ook gekozen worden voor een Satehschotel, Loempia schotel en in overleg is een vegetarische maaltijd mogelijk. ( Antoinette van Galen bosrandbenschop@gmail.com )

Graag ontvangen we uw definitieve inschrijving uiterlijk 14 FEBRUARI zodat we tijdig de poule indeling kunnen maken.

Aarzel niet om vragen te stellen als dingen niet duidelijk zijn. Graag tot de 14e !

Bevoc sponsorcommissie,

Marieke Bleijenberg

Aad Verbij

Mark Verbree

Geurt Stellaard, 06-29189406Reageer op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus

Bekijk andere nieuwsberichten

 

Sponsoren