Bevoc - Gezellig en sportief volleyballen in Benschop

Bayvoc Beachvolleybaltoernooi 2018

22/05 -
Het is weer zover! Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni staat het terrein naast Sportcafé De Bosrand weer in het teken van beachvolleybal.

Het is weer zover! Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni staat het terrein naast Sportcafé De Bosrand weer in het teken van beachvolleybal.

Het is weer zover!

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni staat het terrein naast Sportcafé De Bosrand weer in het teken van beachvolleybal. Volleybalvereniging Bevoc organiseert haar jaarlijkse Bayvoc Beachvolleybaltoernooi.

Vrijdagavond is er van 18.30 tot 22.00 uur een bedrijven-beachtoernooi. Het inschrijfgeld bedraagt €45,- per team. Het team mag bestaan uit minimaal 2 spelers en maximaal 4 spelers. Na het spelen van de eerste poule-ronde, delen wij de teams opnieuw in en zal er nog een ronde gespeeld worden.

Zaterdagmiddag tussen 12.30 en 15.30 uur en eind van de middag/'s avonds van 16.00 tot 19.00 uur zijn de toernooien voor de oudere jeugd en de senioren. Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per team. De poules zijn ingedeeld in laag-middenlaag-middenhoog en hoog. U kunt spelen met minimaal 2 spelers en maximaal 4 spelers. In de poule hoog is het verplicht om 2 tegen 2 te spelen. Daar gelden dan ook de beachvolleybalregels.

U kunt zich opgeven bij de Beachvolleybal commissie: bayvocbeach@gmail.com. Graag vermelden met welk toernooi u mee wilt doen en met hoeveel personen. Voor de zaterdagmiddag-avond willen wij ook graag de teamnaam weten en in welk niveau jullie team wil meespelen.

We hopen u te zien op ons Bayvoc Beachvolleybaltoernooi! Op een sportief en gezellig weekend!

De beach-commissie

Nico, Nick, Yolanda, Liesbeth, Laura en Marije

 

 Reageer op dit nieuwsbericht

comments powered by Disqus

Bekijk andere nieuwsberichten

 

Sponsoren